Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

/Files/images/місячник бібліотек.jpgНапевно, не можна уявити сучасну школу без бібліотеки, адже вона є одним із найважливіших підрозділів навчального закладу. Міністерство освіти і науки України започаткувало щорічне проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходитиме в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек з 01 по 31 жовтня.

«Шкільна бібліотека – стратегічний партнер освіти» - саме під таким гаслом проходив перший Всеукраїнський місячник. Бібліотека нашої школи провела ряд заходів, метою яких було виховання культури читання та інноваційні форми популяризації книг. Так, в рамках тижня «Час читати» бібліотекар Лідія Дмитрівна Коцар провела презентацію нових видань, бібліотечні уроки в початкових класах, День відкритих дверей. Діяли тематичні виставки: «Світ дитячої книги», «Про дива і таємниці природи-чарівниці», «Право на кожний день», «Рідна мова – Всесвіту основа».

Цікаво пройшли захід «Бути читачем – модно!» та конкурс на створення книги власноруч. Протягом усього місяця проходили акції, що стали вже традиційними: «Збережи підручник» та «Подаруй бібліотеці книгу».

/Files/images/Копия б-ка1.jpg/Files/images/222.jpg/Files/images/333.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 454

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея