З днем народження, Яне!

Гуманне, толерантне, турботливе й милосердне ставлення до дітей з особливими освітніми потребами є важливим показником розвитку суспільства. Для школярів Мошнівської школи вже стало доброю традицією вітати з Днем народження Яна Хижняка, учня, якій за станом здоров'я навчається індивідуально вдома.

Напередодні у школі пройшов благодійний ярмарок, тож за рішенням учнівського самоврядування на зібрані кошти придбали подарунки імениннику: книжки, іграшки та теплі вовняні тапочки. Головним сюрпризом став акваріум для рибок з повною комплектацією, адже нам стало відомо, що це - давня мрія хлопчика. Цього дня збулася іще одна заповітна мрія Яна: йому давно хотілося побувати у школі, зазирнути у класи й кабінети, побачити, як навчаються діти.

Здійснити це бажання йому допомогла директор школи Наталія Вікторівна Майданік. Під час екскурсії по школі Ян ближче познайомився з учнями, охоче спілкувався з ними. Діти бажали йому здійснення мрій та скорішого одужання. Батьки Яна із щирою вдячністю пригостили дітей смаколиками. Святковий день добіг кінця, залишивши у душах теплі спомини. Такі заходи створюють ситуації для розвитку позитивних взаємовигідних соціальних взаємин учнів.

Завдяки контактам із друзями діти розвиваються емоційно та соціально, вони вчаться жити у злагоді з людьми, у них формується самоповага. Дружба дає дітям відчуття приналежності, а також пробуджує палітру позитивних почуттів.

Кiлькiсть переглядiв: 604

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея