Хай буде мир на всій землі!

Щорічно 21 вересня у світі відзначається День Миру. Це свято було започатковано Генеральною Асамблеєю ООН у 2002 році. Для України питання миру сьогодні є надзвичайно актуальним, адже на Сході нашої країни йде війна.

У школі Свято Миру розпочалось урочистою лінійкою, де учні говорили про мир, дружбу, патріотизм українців, героїзм наших воїнів — учасників АТО. Кульмінацією свята став флешмоб «Ми – за МИР», у якому взяли участь учні початкової школи. Головною метою флешмобу стало бажання показати всім, що діти хочуть жити, творити, навчатись та рости під мирним небом, у мирній країні.

Наприкінці лінійки, директор школи Наталія Вікторівна Майданік ще раз закликала цінувати мир і цілісність нашої рідної землі та надала право дати Дзвінок Миру учням 5-А класу – найактивнішим учасникам благодійної акції «Продукти на передову».Дзвінок сповіщав про волю батьків, дітей, вчителів щодо встановлення миру в Україні.

До всіх привітань також приєднався і начальник відділу ЧРДА у справах сім'ї, молоді та спорту Сергій Бовт з побажаннями миру, любові та процвітання.

Тож нехай припиняться всі суперечки, непорозуміння, конфлікти і хай завжди буде спокій і мир на шляху життя. СЛАВА УКРАЇНІ!

Кiлькiсть переглядiв: 487

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея