Учні школи приєдналися до всесвітньої акції «22 Pushup Challenge» і віджалися 22 рази в підтримку воїнів АТО

За ініціативи учнівського самоврядування (педагог-організатор Анжеліка Моісеєва, Президент школи Ангеліна Мархалевич) учні нашої школи долучилися до всесвітньої акції «22 Pushup Challenge». Флешмоб, який стартував у США в кінці 2016 року, останнім часом набирає популярності і в Україні. Мета акції - підтримка воїнів АТО, ветеранів бойових дій із посттравматичним синдромом та популяризація здорового способу життя. Знаменно, що напередодні участь у флешмобі взяли бійці 93-ї окремої механізованої бригади.

Під наглядом медичного працівника розпочали виконання вправи старшокласники - учні 10 та 11 класів військово-спортивного профілю (викладач предмету "Захист Вітчизни" Вячеслав Дерев'янко), приєдналися до них і молодші школярі. Дітям запропонували віджатися стільки разів, на скільки вистачить сил, проте усі учасники справилися із завданням.

У вітальному слові до учасників флешмобу директор Наталія Майданік зазначила, що нашим бійцям, які повертаються до мирного життя, після війни непросто. Сьогоднішній флешмоб - це можливість привернути увагу суспільства, усього нашого народу до проблем ветеранів АТО. Це той мінімум, яким ми можемо підтримати наших солдат - справжніх героів, показати, як вони потрібні своїй родині, нашій країні, нам усім.

Естафету передано Будишенській загальноосвітній школі.

/Files/images/фл2.jpg

/Files/images/фл3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 420

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 05 Березня 2021

Фотогалерея